Woon-Lease is per 31 augustus overgenomen

Wat betekent dit?

Per 31 augustus 2022 is de url Woon-Lease.nl overgenomen door Made in W. Bij deze overname is enkel de website overgenomen en niet het klantenbestand van Woon-lease.nl voor 31 augustus 2022. Wat betekent dat voor u als klant, wanneer u voor 31 augustus 2022 een leasecontract hebt afgesloten met de handelsnaam Woonlease vallende onder het bedrijf: Tones Furniture. We hebben begrepen dat de bereikbaarheid het beste is per mail. De klanten die een leasecontract hebben afgesloten voor 31 augustus 2022 kunnen met hun vragen terecht kunnen bij Tones Furniture via toon@tonesfurniture.nl.

Hoe gaat Woon-Lease.nl nu verder?

Op dit moment wordt er achter de schermen hard gewerkt om een prachtige collectie meubelen en boxsprings aan te kopen voor onze toekomstige klanten. Het is hierna mogelijk om de deze meubelen direct te kopen óf om deze in termijnen te betalen.


In het eerste kwartaal van 2023 zal onze webwinkel gevuld staan met mooie kwalitatief goede én uit voorraad leverbare meubelcollectie. Op dit moment zijn we bezig om de nieuwe online showroom in te richten om u zo snel mogelijk onze collectie te tonen. Houdt u onze website in de gaten.