Betaal voor de service in plaats van het product

Goed voor je portemonnee én voor het milieu.

Fast Furniture.

Hoevaak zie jij meubelen langs de kant van de straat staan? Waarschijnlijk vaak, al helemaal als je in de stad woont. Al deze meubelen recyclen kost veel geld én energie. Helaas is de goedkoopste manier om je huis in te richten, ook de meest schadelijke: Fast Furniture. Dit zijn meubelen die gemaakt zijn om slechts een korte periode mee te gaan. Bij Woon-lease lease je de mooiste meubelen voor een laag maandbedrag en met slechts €39,95 start-fee. Ben je na 5 jaar klaar met je interieur? Dan komen wij de meubelen gratis ophalen.

Ga voor lease.

Door je interieur te leasen draag je bij aan een schone omgeving én het scheelt in je portemonnee. Ben je klaar met je interieur? Dan komen wij de meubelen weer gratis ophalen. Hierna geven wij de meubelen een tweede leven. Refurnishen noemen wij dat. Hiermee zijn wij het eerste circulaire meubel-lease bedrijf van Nederland. Gaat er iets kapot tijdens de leaseperiode? Geen zorgen, wij regelen gratis vervanging. Ga je verhuizen? Wij verhuizen je meubelen gratis met je mee. 

Hoe werkt lease?

Het leasen van je interieur is goed voor je portemonnee, en goed voor het milieu. Heb je je droom interieur samengesteld? Het aanvragen is binnen 3 minuten geregeld! 

Zodra je meubelen hebt uitgekozen, kom je op de aanvraag pagina. Hier vul je je NAW-, bank- en contactgegevens in. Zodra je je gegevens verstuurd hebt, nemen wij binnen 24 uur contact met je op om de aanvraag af te ronden. Zodra je je contract ondertekend hebt, plannen we direct een leverdatum in! 

Je gaat vervolgens voor 5 jaar een contract aan. Tijdens dit contract geniet je van service en 5 jaar woongarantie. (Ga voor de servicevoorwaarden naar deze pagina.) Ben je klaar na 5 jaar? Dan heb je 2 opties: 

1) Wij komen je meubelen gratis ophalen, en zorgen dat je meubelen een tweede leven krijgen.

2) Je kunt de meubelen overnemen voor de restwaarde.

Feiten over woonlease

100%

duurzaam

Gratis

Service

€0,00

aanschafkosten