Hoe werkt lease?

WoonLease biedt jou de mogelijkheid om je droominterieur te leasen, vanaf slechts 53,95 per maand. Maar hoe werkt dat precies? Wij leggen het graag aan je uit. Iedereen weet dat het kopen van nieuwe meubelen flink in de kosten kan lopen, soms tot in de tienduizenden euro's. Bij WoonLease kun je echter genieten van een kwalitatief en mooi interieur, zonder dat je een groot bedrag in één keer hoeft te betalen. In plaats daarvan betaal je een vast laag bedrag per maand. Dit maakt het leasen van meubelen bij ons niet alleen financieel aantrekkelijk, maar ook zeer flexibel.

Stap 1  Je kiest je nieuwe meubelen uit onze catalogus nieuwe designer meubelen

 Stap 2  Wij bellen je binnen 24 uur om je aanvraag af te ronden

 Stap 3  We gaan direct aan de slag met het samenstellen van je nieuwe interieur

 Stap 4  Wij bezorgen én installeren je nieuwe interieur helemaal gratis

 Stap 5  Jij betaald 1 vast laag bedrag per maand, zonder verassingen 

 Stap 6  Veel woonplezier! 

 Stap 7  Gaat er onverhoopt toch iets kapot? Geen zorgen, wij regelen gratis vervanging en onderhoud! Je hebt dus geen omkijken meer naar het onderhoud van je nieuwe interieur

Hoe wordt mijn maandbedrag berekend?

 

Let op: Per 31 augustus 2022 is de URL Woon-Lease.nl overgenomen door Made in W, waarbij enkel de website is overgenomen en niet het klantenbestand van Woon-lease.nl voor die datum. Momenteel werken we hard achter de schermen om een prachtige collectie meubelen en boxsprings aan te kopen voor onze toekomstige klanten. Vanaf het eerste kwartaal van 2023 zal onze webwinkel gevuld zijn met een mooie kwalitatieve én direct leverbare meubelcollectie. Blijf onze website in de gaten houden voor de laatste updates!