Een nieuw interieur, vanaf slechts €29,95 per maand.

0% zorgen, 100% service.

Over WoonLease

Je interieur is het kloppende hart van je huis. Het is daarom belangrijk om hier niet op te bezuinigen. Maar die prachtige bank, handgemaakte tafel èn designer eetkamerstoelen kosten duizenden euro's in de aanschaf.  

Wij geloven in gebruik, in plaats van bezit. Deze duurzame manier van consumeren is voordelig voor je portemonnee, en voor het milieu. Door je meubels te leasen geniet je van 100% service, gratis bezorging en installatie, gratis verhuisservice, 5 jaar woongarantie én slechts €39,95 opstartkosten! Je betaald een laag maandbedrag zonder verrassingen of bijkomende kosten. 

Omdat wij al onze meubelen zelf produceren, lease je rechtstreeks bij de fabriek. Hierdoor kunnen wij je nieuwe interieur voor een lagere prijs aanbieden dan andere 'discounters'. 

Hoe werkt Lease?

Het samenstellen van je interieur is gratis, en binnen 3 minuten geregeld! Heb je je droom interieur gevonden? Dan nemen wij binnen 24 uur na het ontvangen van je gegevens telefonisch contact met je op. Dit doen wij om even kennis te maken, en samen uit te zoeken of alles duidelijk is. Vervolgens gaan wij een datum met je inplannen om je nieuwe interieur gratis af te leveren en te installeren. We sjouwen je meubelen zelfs naar boven! Na afloop van je contract kun je je meubels gratis op laten halen. Wij zullen je meubels hierna milieubewust recyclen. Je kunt er ook voor kiezen om de meubels over te nemen tegen de restwaarde.

Hier nog een keer het aanvraag proces in 3 stappen:

• Kies je nieuwe meubel(en) uit op woon-lease.nl 

• Vul je gegevens in, en verstuur je aanvraag 

• Wij komen je nieuwe meubel(en) gratis bezorgen en installeren 

Feiten over woonlease

3 min.

Alles geregeld

Snelle

Levertijd!

5 jaar

WoonGarantie

Wees slim, ga voor lease.