WoonGarantie, wat houdt het in? - Woon-lease

WoonGarantie, wat houdt het in?

Leestijd: 3 minuten

5 Jaar WoonGarantie. Klinkt leuk, maar wat is het eigenlijk precies? En nee, het betekent niet dat je 5 jaar een dak boven je hoofd krijgt. We leggen je graag uit wat het wél betekent! 

5 Jaar: Onderhoud 

Zodra je kiest voor meubel leasen via Woon-Lease.nl ontvang je altijd 5 jaar onderhoud. Onder 'Onderhoud' valt bijvoorbeeld onze 'vlek verwijderingsservice'. Zit er een grote vlek in die je er niet meer uit krijgt? Stuur een foto, en wij komen de vlek verwijderen! Of, heb je een favoriete zitplek op je nieuwe hoekbank voor de TV? Dan bestaat de kans dat je kussen na 3 of 4 jaar een beetje inzakt. In dat geval komen we je kussen gratis opvullen! 

5 Jaar: Service & Garantie

Service & Garantie bij Woon-Lease houdt in dat je 5 jaar lang 100% SlaapGarantie, ZitGarantie en WoonGarantie krijgt. Dus, zak je pootje door? Of ligt je matras niet lekker? Wij lossen het altijd gratis op. Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat je lichaam, of omgeving veranderd. In dat geval is het belangrijk dat jouw boxspring met je mee veranderd. Daar zorgen wij in dat geval voor door bijvoorbeeld je matras gratis om te ruilen! 

5 Jaar: Meeverhuis-Service 

Ga je verhuizen gedurende je contract? Wij begrijpen hoe vervelend (en duur) verhuizen is. Wij staan daarom gratis voor je klaar! Wij verhuizen als je lease meubelen gratis met je mee naar je nieuwe huis! En, we gaan pas weg als alles staat en geïnstalleerd is!  

En, uiteraard zit gedurende je contract onze klantenservice altijd 24/7 voor je klaar!