Luxe bank op afbetaling? | (Tip!) Ga voor Lease!

Luxe Nieuwe Hoekbank op afbetaling?

Ben je opzoek naar een luxe nieuwe hoekbank, maar heb je geen zin in de hoge aanschafkosten? Wees slim, ga voor lease! Bij Woon-Lease vind jij jouw nieuwe droom bank, voor een vast laag maandbedrag. Jouw luxe bank, op afbetaling dus! Al onze banken zijn met de hand gemaakt, speciaal voor jou. Stel je nieuwe bank samen, vul je gegevens in en vraag je lease aan. Bij Woon-Lease huur je jouw nieuwe bank zonder BKR-registratie en met 5 jaar WoonGarantie! 

Luxe Hoekbank Huren zonder BKR-registratie 

Ben je opzoek naar een bankstel op afbetaling, maar dan zonder een BKR-Registratie? Of zonder negatieve BKR-registratie? Zoek dan niet verder! Bij Woon-Lease vind je jouw droombank, gewoon op afbetaling. Als je kiest voor lease via Woon-Lease is er geen sprake van een negatieve registratie bij BKR. Dit gebeurd pas op het moment dat je je maandbedrag niet meer betaald. Dit geld zowel voor de bank als voor andere producten (zoals een Boxspring of Eetkamertafel) die je op deze manier koopt. Er is daarom niks aan de hand als je kiest voor afbetaling. Lees hier meer over meubels leasen

Bij Woon-Lease betaal je je bank echter niet af. Je kiest voor lease wat betekend dat je een vast, laag bedrag per maand betaald voor jouw hoekbank, bank of boxspring. Je betaald voor het product, het onderhoud, de service en garantie. Het is daarom het ideale concept voor mensen die hun bank of boxspring zorgeloos willen leasen zonder BKR-registratie én zonder aanschafkosten! 

Boxspring op afbetaling zonder BKR-registratie?

Ook voor je nieuwe Boxspring huren kan je terecht bij Woon-Lease! Geniet van ultiem comfort in je nieuwe bed, zonder aanschafkosten en géén BKR-registratie! Bij Woon-Lease geniet je niet alleen van je nieuwe boxspring, je geniet ook van 5 jaar SlaapGarantie en 100% Service! Dus, ben je opzoek naar een comfortabele boxspring? Ga voor lease, en betaal je boxspring per maand! 

Meubels huren is populair, en erg voordelig. Lease je meubelen en draag bij aan een schonere omgeving. Leasen (of huren) is voordelig, en duurzaam! Lees hier meer over duurzaam leasen/huren zonder BKR registratie!

Meer info? Ga naar www.woon-lease.nl